-

orkar verkligen inte blogga. Bloggar är ingenting till mej !

dagens outfit

Tröja - H&M
topp - ?
Farkkun- Gina tricot
Dagliga halsband
Jetset klocka
Ringar
och den häran hade jag bara lust och sätta,höhö (;

önske outfit

Hittade en chill outfit som såg riktigt nice ut (:

Fredag

Idag var jag i skolan igen efter att vari några dagar sjuk. Skändes riktigt skönt att komma tillbaka till vardagen . Har funderat jätte mycket på min framtid och på var mitt liv kommer fortsätta efter 9/gymnasie. Kanske jag inte bor i ekenäs då ? Kom också på att vänner inte kan påvärcka framtiden eller man kan inte tänka så allafall.  
Nu är det äntligen helg och jag kommer mest ta det lugnt och ägna min tid i stallet med min häst jag intre träffat nu å 3 dagar !! Jestas :S saknar honom speciellt mycket.

Nikon bild

på våran söta hund,Hermanni.

skall presentera två av mina bästa vänner (:

Skall nu presentera 2 av mina närmaste vänner. Har ju flera vänner som jag är jätte nära vän med,men jag tror att dåm häran två kommer nästan högst upp på listan,Adelina och Cecilia. Addo går första året i gymnasiet och Cia på 9. Tycker verkligen om er. ♥  Gjorde två filmer med dåm lite efter julen. Kommer nu sätta ena och senare den andra. Kommentera gärna vad ni tycker!

ännu hemma

Blir väl idag att sätta fullt med tidinställda inlägg idag igen som igår (: Blir hemma idag också,jag känner mej bättre men inte 100% sjuk. ''Saknar'' faktist skolan lite,elr inte igentligen skolan men kompisarna,yyh :(
vintrig bild på min beibi (:

önske outfit


Jag drar mej stakt till !

Denna tavla drar jag mej till på någåt konstigt sett. Det är bara en tavla men den har nån sorts enegri som jag tycker om . Vad tycker ni om "skriket" som Edvard Munch har målat ?

en sak jag inte skulle klara mej utan

Min lilla Nikon D60!

börjar om igen

nu mår jag illa igen och är därför hemma från skolan. Sovde 2h inatt och resten av natten satt jag i min säg och bad att jag inte skulle spy. Är ju livrädd för det!
sommar bild  :)

sista bloggningen för idag (:

Blir sista inlägget fö idag,kommer imorgon sätta outfit bild. Och säkert hittar jag på någåt roligt haha. Satt precis på mej ny pyjamas och skall ta det riktigt lugnt resten av kvällen.
tkr ni åxå att det ser ut som ett spöke på min vänstra sida ? är livrädd nu,så jag talar för fullt med Julia.

börjar bli trött på...

...såna som tror att mina glasögon är "fake". Får varje dag höra kommentaren ''är de dääär riktiga glasögon?!''  så måst man börja berätta att ''jo de e riktiga ha haft dåm häran nog över ett år osv.'' Först gillade jag inte alls mina glassögon men sen så märckte Lynn att de e ju Gucci märcke och få blev jag kär  ;) haha
Men skulle aldrig gå omkring men plastglasögon! Säger inte att det är fult,det passar på många men jag själv sku it gå med såna.

Hemma!

Kom juuuuuuuuust precis hem från stallet/skolan. Skall ta och äta och sen sätta mej och träna.  Seeee ya!
nån helt random bild på mej från sommaren (;

hemma

fortfarande är inte min mage OK,tillräckt jag ansträgner mej mor jag dålit :/  
+ att min häst var en så jobbig sak idag. Nå,de går ju i vågår med hans beteende han fyllde ju just 6.
Nu skall jag fara och frecha upp mej osv.



Skolan

Kom just hem från en helt normal/lame skoldag ;) haha fast några roliga stunder finns det alltid. Fick ut finska provet som jag fick 8 i,är STORT besviken... Brukar ha 9-> i det så.. Och mattaprovet 8- som jag är nöjd över (:  Är lite fundersam över tillvalsämnena som man skall ha på 8.  Har tänkt ta 
Franska
Handelsämnen
Mussa/Sciens/Slöjd
Har ingen aning vad jag vill ha på 3 plats :(  Några förslag ?

Påtal om våren..

bästellde jag alla dåm häran från H&M,vårkläder (:

Hiss eller diss?

sätt gärna en kommentar och säg vad ni tycker ! Själv tkr jag att de ser skit snygga ut ! Skulle vara trevlit att ha en sån. 

Tävling!

Fabian,vad coolt :D

Skulle sitta fint med sådanna nu (:


Ännu sjuk.

Trodde att jag skulle må bättre. For tills stallet och skulle arbeta lite bommar med kurt,började efter 45 minuter att må illa igen så jag travade av och sen måsta jag hoppa ner från kurt. Trodde jag skulle spy igen så mamma fick gå med honom. Kanske jag blir hemma från skolan imorgon om det inte blir bättre eller allafall så är jag inte med på jomppan.
Nisse,Julle,jag & Sabbe på vänfesten ;)

Hihi

Haha,hittade en bild från våren 2010 ^^

Lookbook


Igår

Mamma och pappa skulle på nån slags fest så därför skulle jag ha kompisar hit igår. Men efter som jag hade någånting opassande i min mage så bestämmde jag att dåm inte får komma så att dåm inte får min smitta så mamma och pappa körde mej till min syrra iställe. Hann bara setta ner mej 5minuter och sedan sprang jag till vessan och spydde. Mam & Pap fick bli hemma med mej och "sköta" om mej,hihi. Hade stägring när vi kom hem men nu borde den vara bårta. Hoppas jag är mot bättrings vägen. Skall nog till stallet idag (:
det här lilla rådjuret stod på vår gård och åt (: Det har ni blivit 4 tama rådjur som ofta står på vår gård och äter.

Sjuk

Jepp,hela familjen har nu nästan blivit sjuk. Mår fortfarande illa osv. Träningen min ställdes in efter som timman skulle flyttas 1h frammåt isåfall,så jag har helt ledigt idag och kan ta det lugnt och vila,hoppas jag blir frisk snart!
Tänkte sattsa på en outfits bild idag :)
Svarta mjukisar - budietsport
Blå-vit-randig  blus-  stadium (det är igentligen julles man jag lånar dem ;))
vit top- H&M
Kom på idag att jag är så jäkla blek,fy ! VILL HA SOMMAR

söt outfit


Vaken !

Jo,gomorgon får man väll säga. Klockan är 6.11am och jag är vaken för att jag inte får sömn. Har varit vaken nästan hela natten för att jag haft sån träningsvärck. Börjar undra om de är någonting annat än träningsvärck ?
I allafall känns det INTE sköönt! får väl underhålla mej på någå sätt nu. Idag har jag klockan 2-3pm träning,haha. Och sen på kvällen kommer flickorna hit ;) 

Min 6åring !


Lagade en film om honom,kommentera gärna vad ni tycker om min ridning och om honom osv. Får också vara anonyma kommentarer ;)

Hemma

Kom hem för en stund sedan från stallet,var till skogen och skrittade med Cia,har imorgon hoppträning ;) 
Min mage skäns mycket bättre nu redan fast är ännu försiktig vad jag sätter i munnen. Imorgon 05.30pm kommer mina brudar Lynn,Julle & Nette! Mamsen och Papsen skall på nånslaks fest så vi blir ensamma hemma. Vi skall äta sallad och annars bara mysa och ha det skönt. Låter inte det toppen ? :) Anyway,skäns riktigt skönt att börja blogga igen kollade just statistiken och har nu 50unika besökare,super!  Men ni får gärna lägga en kommentar vad nni tycker om bloggen. 

en bild från sommaren (: 
(c) Jeanette Lindholm,Nette.


Sjuk

Har ''vakat'' hela natten,har trott jag skulle spy var 5minut,har inte ätit någånting. 
Illamående for först över 8am idag,så jag fick bli hemma för mamma. Vågar ändå inte äta så mycket. Kan bero på att jag ätit någånting i går kväll som verkligen inte var bra för min mage eller så kan det bero på att jag har börjat träna ganska ordentligt.
Min mage känns ändå ganska bra nu så jag tror ja skall fara o träna igen.
Kommer verkligen ingen Outfits bild idag,hahah noway ;)

Äntligen

Hejsan alla banan barn!

Äntligen kan jag börja blogga, Lynn fixade min header och hela min blogg efter som jag är så tusans dålig på det ! Så Tack jätte mycket Lynn !♥
Nu börjar det "jobbiga" att få upp läsar siffran. Har ju haft andra bloggar och på min senaste blogg  josefinalinnokari.devote.se så hade jag ju lite över 100 unika besökare. Kanske ni tycker nu att '' de är ju inte alls många läsare'' men det är mycket för mej ! Och jag skall se till att få mina läsare tillbaka ! 
Kommer komma videobloggar och sånt där roligt hit också ^^   Bl.a om mina kompisar,min hobby o foton,outfits. 
så let's start!


NU ÄR HEADERN OCH DESIGNEN NY

Hej! Nu gästbloggar jag LYNN från jossans blogg, när du ser detta kan du börja blogga jossan, för ja ha typ gjort allt nu så :-) HADEGÖTT OCH  STANNA KVAR!:D

RSS 2.0